Liziane Gutierrez kireässä Brasilia-paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esiaviollinen seksi katsotaan monissa maissa huonoksi asiaksi. Näillä alueilla neitsyyden palautus, eli käytännössä immenkalvon rakentaminen uudelleen, on muodostunut yleiseksi kirurgiseksi operaatioksi. Taannoin näin teki myös mallikaunotar Liziane Gutierrez.

Nyt Liziane on poseerannut ystävineen bikineissä rannalla Los Angelesissa. Pian Rio de Janeirossa alkavien olympialaisten merkeissä hän oli pukenut ylleen Brasilian paidan.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash