Luomiväripaletti tuoksui suklaalta – lapsi pisteli poskeensa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lauren Rincon -niminen nuori nainen rakastaa meikkiä. Monet naiset pitävät suuressa arvossa kosmetiikkaa ostaessaan sitä, miltä tuote tuoksuu. Rincon oli yksi monista, joka ei voinut vastustaa kiusausta nähdessään luomiväripaletin, joka tuoksuu suklaalta.

Kyseessä on Too Faced -kosmetiikkabrändin luoma Chocolate Bar -niminen luomiväripaletti, joka sisältää monien ruskean sävyjen lisäksi myös muutaman vaaleanpunaisen ja yhden violetin sävyn. Luomivärimassaan on sekoitettu kaakaojauhetta, jonka ansiosta meikkipaletti tuoksuu valloittavalle suklaalle.

Rinconin kauhuksi hänen pieni siskontyttönsä oli löytänyt paletin ja tunnistanut myös tuoksun suklaaksi. Hän oli alkanut syömään herkullista luomiväripalettia, minkä aikana Rincon oli löytänyt tytön yltä päältä ruskeassa luomivärissä.