Miss Florida USA menetti kruununsa – vaatii nyt 15 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikisoissa ei ole nykyisin enää lainkaan harvinaista, että missiksi alunperin valittu menettää tittelinsä ja kruununsa jossain vaiheessa missivuotta. Nyt Yhdysvalloissa on syntynyt kohu, kun Miss Florida USA Genesis Davila menetti missikruununsa, mutta ei itse tyytynyt missipomojen ratkaisuun.

24-vuotias puertoricolainen missikaunotar on nyt haastanut missiorganisaation oikeuteen ja vaatii siltä jenkkityyliin peräti 15 miljoonan dollarin korvauksia oikeudessa. Davila jätti haastehakemuksen eilen maanantaina tuomioistuimeen.

Asiakirjojen mukaan hän perustelee korvausvaatimustaan sillä, että hän kärsi henkisistä paineista jouduttuaan missiorganisaation aiheuttaman julkisen lokakampanjan kohteeksi. Missipomot riistivät Genesis Davilalta missitittelin saatuaan tietää, että tämä oli rikkonut kilpailun sääntöjä käytettyään ammattilaismeikkaajaa ja -kampaajaa kilpailupäivänä. Davila kiistää väitteet jyrkästi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat