Nainen oli menehtyä sairaskohtaukseen – koira rikkoi ikkunan ja haki apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Jerseyssä koiransa kanssa asuva nainen oli saanut jonkinlaisen sairaskohtauksen. Hän saa olla hyvin onnellinen tänä päivänä siitä, että hänellä oli luotettava koirakumppani seuranaan, koska koira onnistui pelastamaan naisen hengen kutsumalla apua paikalle.

Sairauskohtauksen huomatessaan koira oli pyrkinyt talosta ulos hakemaan apua. Se ei ollut päässyt ulos kiinni olevista ovista, minkä vuoksi se oli neuvokkaana päättänyt rikkoa ikkunan. Koira pääsi rikkomastaan ikkunasta ulos. Koira oli haukkunut ja lähestynyt kadulla käveleviä ihmisiä, jotka olivat lopulta huomanneet, että jokin on vialla.

Kaksi kävelyllä ollutta naista oli soittanut poliisit paikalle. Kun poliisit olivat saapuneet talon luo he huomasivat, että nainen on saanut kohtauksen. Nainen selvisi tapauksesta sankarikoiransa ansiosta. Koirallekaan ei ollut käynyt muuta vahinkoa kuin sen tassuihin tulleet pienet haavat, jotka johtuivat ikkunan rikkomisesta.