Ronaldo iski upean fitness-mallin – bikinivartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapalloilijatähti Cristiano Ronaldo ajautui aiemmin keskelle parisuhdekohua lomaillessaan yhdessä marokkolaisen potkunyrkkeilijän kanssa. Huhujen mukaan ottelija Badr Hari oli Ronaldolle muutakin kuin vain ystävä, mutta miesten välistä suhdetta ei olla pystytty vieläkään vahvistamaan.

Ronaldon seksuaalisesta suuntautumisesta on liikkunut aiemminkin huhuja, joiden mukaan hän olisi biseksuaali. Nyt jalkapalloilija on nähty taas vaihteeksi naisen kanssa. Cristiano Ronaldon kainaloon pääsi tällä kerralla Daily Mail -lehden mukaan fitness-malli Cassandre Davis.

31-vuotias Cristiano Ronaldo nähtiin mallin kanssa Miamissa viettämässä vapaata viikonloppua. Pari oli pelehtinyt aurinkotuoleilla niukissa uima-asuissa halaillen ja suukotellen toisiaan. Ronaldo ja Davis ovat varmasti yhdessä todella näyttävä pari, joka on kiinnittänyt lähellä olevien auringonpalvojien katseet.

I've been gone for a minute now I'm back with the jump off.

Kuva, jonka Cassandre (@casidavis) julkaisi

And I got my own city that I hold down.

Kuva, jonka Cassandre (@casidavis) julkaisi

Friday Motivation. Stay on the grind with @medal_1 Song: why you always hatin- YG feat Drake

Video, jonka Cassandre (@casidavis) julkaisi

Last night, I came to a realization.

Kuva, jonka Cassandre (@casidavis) julkaisi

Real ting aye.

Kuva, jonka Cassandre (@casidavis) julkaisi