Bikinikuvat paljastivat: Ruby Rosella riittää tatuointeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruby Rose on australialainen näyttelijä, malli, DJ ja taiteilija, josta tuli taanoin yksi maansa puhutuimmista tähdistä. Ruby liittyi suositun Orange Is The New Black -televisiosarjan näyttelijäkaartiin, minkä seurauksena hänestä nousi kerralla monien ihailema seksisymboli.

Parhaillaan Ruby Rose ja hänen nykyinen tyttöystävänsä, yrittäjä Harley Gusman, lomailevat Ibizalla, Espanjassa. Siellä pariskunta oli vuokrannut huvijahdin, jonka kannella he nauttivat auringosta bikineissä. Toki välillä Välimereen pulahtaen.

Taannoin Ruby Rose heitettiin seurueineen ulos ravintolasta New Orleansissa, kun näyttelijätär oli ryhtynyt heittelemään tarjoilijaa ranskalaisilla perunoilla kyllästyttyään odottamaan. Rosen mukaan tarjoilija oli loukannut hänen raittiuttaan, mikä oli saanut hänet vihastumaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash