Uskomattoman moni jäljittää kumppaninsa puhelinta – seuraa olinpaikkoja

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin 20 prosenttia briteistä on myöntänyt, että seuraa ja jäljittää kumppaninsa tekemisiä puhelimen avulla. Jäljittämisen avulla he saavat tietää rakkaansa olinpaikan ja mahdollisesti jopa sen, mitä hän tekee.

Puhelimen jäljittäminen on järkevää katoamistapausten yhteydessä. Mikäli kumppani vahtii puolisonsa tulemisia ja menemisiä päivittäin, voidaan puhua jo luottamuksen puutteesta tai sairaalloisesta mustasukkaisuudesta. Voucher Codes Pro -alennuskuponkisivusto selvitti, että 62 prosenttia kumppaninsa liikkeitä vahtivista luottaa mielitiettyynsä, vaikka he seuraavatkin hänen tekemisiään.

Sen sijaan 12 prosenttia myönsi, että he eivät luota partneriinsa tippaakaan. Puolisot eivät yleensä tiedä, että heidän kumppaninsa vahtii heitä. Ainoastaan 18 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi tietävänsä puhelimelleen asennetusta sovelluksesta, jonka avulla heidän menemisensä tiedetään kellontarkasti.