Suomessa vakava varoitus Pokemon Go -pelaajille: ”Aiheuttaa vaaratilanteita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen lisätyn todellisuuden peli-ilmiö Pokemon Go on saanut kymmenet miljoonat ihmiset pelikonsolien äärestä ulos liikkumaan. Samalla innokkaimmat ovat menneet pelihahmojen perässä myös kielletyille alueille.

Nyt Suomessa Ähtärin eläinpuisto on julkaissut heille varoituksen. Eläinpuisto julkaisi verkkosivuillaan Pokemon Go -pelaajille viestin, jossa varoitetaan menemästä kielletyille alueille, koska siten sekä ihmiset että eläimet joutuvat vaaraan.

Pokémon pelin pelaajilleAtauksiin ja tarhoihin meneminen ehdottomasti kielletty Ähtäri Zoossa!

Hei kaikki Pokémon Go -pelin pelaajat! Huomioittehan, että Ähtärin Eläinpuistossa on villieläimiä ja niiden aitauksiin ja tarhoihin meneminen on ehdottomasti kielletty! Eläinten kotitarhoihin menosta aiheutuu vakavia vaaratilanteita niin pelaajille kuin eläimille. Toivomme, että kaikki voivat olla turvallisin mielin alueellamme.