Uskomatonta mutta totta: Äitiyslomalla reppureissaamalla vauvan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karen Edwards -niminen äiti rakastaa matkustamista. Moni voisi luulla, että lapsen synnyttyä matkahaaveista tulisi luopua joksikin aikaa, mutta Edwards oli eri mieltä. Edwards päätti miehensä Shaun Baynesin kanssa lähteä kiertämään maailmaa pian vauvan synnyttyä.

Edwards ja Shaun myivät autonsa ja laittoivat asuntonsa vuokralle Esmé tyttären synnyttyä. Pariskunta pakkasi mukaansa vauvan ja vain yhden rinkallisen vaatteita, ja lähti matkaan. Perhe oli päättänyt viettää äitiysloman hieman eri tavalla matkustaen ja nähden maailmaa.

Esmé on nähnyt ikäisekseen jo paljon maailmaa. Vauva pääsi seikkailulle ollessaan vain kymmenen viikon ikäinen, ja hän on matkustanut koko pienen ikänsä ajan. Tällä hetkellä alle vuoden ikäiselle taaperolle on tullut tutuksi jo muun muassa Thaimaa, Uusi-Seelanti, Taiwan, Singapore ja Malesia. Perheen seikkailuja pystyy seuraamaan inspiroivien Instagram-kuvien kautta äidin ylläpitämän Travel Mad Mum -kanavan alta.

I've heard so many people say I can't do this or I can't do that with a baby … Ok .. Traveling may be slightly more restrictive with a little baby but it still very possible to have a great time. The only difference for us was we had to take things a little more slowly than normal and you may have to take turns with activities such as diving. This little angel has clocked up ten countries in her one year of life … She seemed to love all the different sites and sounds on a daily basis.. Wondering where to go next now that we've been settled home for a few weeks…. I really miss the sun and beach ?…. #travel #travelwithbaby #travelmadmum #adventure #backpacking #instagood #instatravel #instapassport #holiday #jetset #travelgram #wanderlust #wonderlust #familytravel #travelwithkids #picoftheday #traveltheworld #babywearing #flying #welltraveled #jetstar #balibound #brisbane #ergobaby @ergobaby

Kuva, jonka Travel Mad Mum (@travelmadmum) julkaisi 8. 10ta 2015 klo 1.15 PDT