Jenni Levävaara upeassa kunnossa – julkaisi kuvan verkossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kunto-ohjaaja Jenni Levävaara on ohjeistanut jo monta pullukkaa pääsemään haluamistaan ylimääräisistä kiloista eroon. Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman uudet jaksot starttaavat televisiossa jälleen syksyllä, ja juontaja näyttäisi itsekin päässeen todella rautaiseen kuntoon.

Jenni Levävaara julkaisee Instagram-tilillään kuvia hänen elämästään, johon treenaaminen ja terveellisesti syöminen kuuluvat hyvin olennaisena osana. Viimeisimpänä kuvana liikunnan rautainen ammattilainen on julkaissut paljastavan kuvan, jossa Levävaaran selvästi piirtyvät vatsalihakset ja reisilihakset varastavat kaiken huomion.

Jenni Levävaara on ottanut itsestään peilin kautta kuvan juuri kun hän on lopettanut treeninsä. Levävaara kertoo tehneensä kotinsa mukavassa ympäristössä treenin, jonka päätteeksi hän on napannut kuvan kiinteästä ja lihaksikkaasta vartalostaan.

Kuin laittaisi rahaa pankkiin. Pidä hyvää huolta terveydestäsi – myös tänään. #health = #wealth

Kuva, jonka Jenni Levävaara (@jennilevavaara) julkaisi