Johnny Depp näyttelee Donald Trumpia parodiaelokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Donald Trump nousi esivaalien New Hampshiren kierroksella repulbikaanipuolueen suosituimmaksi edustajaksi. Sen kunniaksi huumorisivusto Funny or Die on julkaissut verkossa Donald Trump’s The Art of The Deal: The Movie -elokuvan.

Lähes tunnin pituinen video parodioi 1980-luvun televisioelokuvia. Donald Trumpin roolissa nähdään aina yhtä muuntautumiskykyinen Hollywood-näyttelijä Johnny Depp. Neljässä päivässä kuvatussa elokuvassa mukana on myös muita tähtiä, kuten Alfred Molina, Patton Oswalt, Christopher Lloyd ja Kristen Schaal.

Funny or Dien verkkosivuilla katsottavissa olevan elokuvan kerrotaan perustuvan Trumpin todelliseen vuonna 1987 julkaistuun kirjaan The Art of the Deal. Kertoja Ron Howard jopa esittelee videon oikeana kirpputorilta ostamanaan 80-luvun elokuvana, joka ei koskaan päätynyt esitettäväksi televisiossa.