Nämä ihmiset elämässäsi ovat kateellisia laihtumisestasi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystäväpiirisi voi tukea sinua kun olet ylipainoinen ja kannustaa laihdutusprojektin aloittamisessa, mutta monen läheisen asenne voi kuitenkin muuttua kun tuloksia alkaa näkymään. Lähellä olevat ihmiset saattavat tulla kateellisiksi onnistumisestasi, minkä vuoksi he voivat yrittää jopa sabotoida sinua.

Tämä on tuttu ilmiö monelle, minkä vuoksi Shape-lehti listasikin henkilöt, jotka ovat yleensä kateellisia laihtunutta henkilöä kohtaan.

1. Oma perhe

Aluksi perhe kannustaa, mutta tulosten synnyttyä he alkavatkin tuntea itsensä huonommaksi ja yrittävät houkutella sinua vanhoihin epäterveellisiin rutiineihisi takaisin heidän kanssaan.

2. Oma kumppani

Parisuhteessa toisen elämänmuutos ja laihtuminen saattavat aluksi ilahduttaa kumppania, mutta ne voivat alkaa kuitenkin herättämään kateellisia tuntemuksia toisessa myöhemmin. Kun lähipiiri alkaa kehumaan toisen osapuolen terveellistä elämäntyyliä, kumppani voi alkaa tuntemaan itsensä huonommaksi ja epäonnistuneeksi.

3. Ystävä, jonka kanssa kävit aiemmin säännöllisesti juhlimassa

Et enää lähde töiden jälkeen drinkeille, koska olet menossa kuntosalille. Tämä voi alkaa nopeasti ärsyttämään ystävää sinun valitessa urheilemisen hänen näkemisensä sijaan. Häntä voi alkaa myös suututtamaan se, että sinulla menee hyvin ja hän kaipaa edelleen alkoholidrinkkiä.

4. Sinun laiha sisaresi tai ystäväsi

Laiha ystäväsi tai sisaresi on tottunut aina olemaan sinua paremmassa kunnossa fyysisesti. Kun huomio kiinnittyykin tulosten näkyessä sinuun, hän voi tulla mustasukkaiseksi ja kateelliseksi saamastasi huomiosta.

5. Varattu ystäväsi

Seurusteleva ystäväsi voi alkaa ärsyyntymään siitä, että sinä pidät itsestäsi huolta. Hän voi tulla jopa niin kateelliseksi, että pelkää jättää omaa kumppaniaan enää kanssasi kahdestaan. Sinä olet saattanut alkaa pukeutumaan seksikkäämmin ja vaikuttamaan itsevarmemmalta, mikä voi pelottaa varattua ystävääsi.