Oletko hyvä sängyssä? Nämä merkit paljastavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksipedot äityvät mielellään kiiman tiimellykseen aina tilaisuuden tullen. Sänkypuuhia rakastavat henkilöt ovat valmiina aktiin likimain sormia napsauttamalla ja usein he myös tietävät mitä haluavat. Bustle määritteli nyt kriteerejä, joiden avulla saattaa tunnistaa hyvän sänkykumppanin.

Seksi vaihtelee eri ihmisten kanssa, mutta yleensä yhdynnän pääasiallisin tarkoitus on mielihyvän tuottaminen ja saaminen. Yhdessäolo, rakkaus ja rentoutuminen kuuluvat olennaisesti seksin harrastamiseen. Aktiivista seksielämää harrastavat ihmiset eivät automaattisesti ole hyviä rakastajia. On kuitenkin totta, että seksi on kuin parisuhteen leipäpalan päälle levitetty voi.

Vaikka ihmisiä on vaikea panna muotiin tietynlaisten ominaisuuksien ansiosta, voidaan vaakamambossa ansioituvat ihmiset luokitella itsevarmoiksi ja mutkattomiksi. Seksistä vapautuneesti keskustelevat ihmiset ovat tutkimusten mukaan parempia sängyssä. He haluavat kokeilla uusia asioita elämässään ja ilmaisevat tunteensa aina.

Hyvä sänkykumppani on sellainen, joka haluaa antaa yhtä paljon kuin ottaa. He eivät pelkää sekstailua valot päällä. Yksi seksimaistereiden elämän tärkeimmistä ohjenuorista on hetkessä eläminen. Seksi on vällyjen välissä viihtyville villipedoille yksi arjen merkittävimmistä asioista, jonka parissa voi pitää myös hauskaa. He eivät suhtaudu asioihin tai itseensä turhan vakavamielisesti. Seksuaalisesti lahjakkaat ihmiset osaavat myös kuunnella kumppaniaan.