Ozzy Osbournen rakastajatar: ”Ikävöin häntä päivittäin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon erosivat hiljattain Ozzyn jäätyä kiinni salasuhteesta julkkisstylisti Michelle Pughin kanssa. Sharon on kuitenkin ottanut Ozzyn nyt takaisin ja kertonut lehdistölle, että heidän liittonsa päättymiseen vaaditaan hieman enemmän kuin yksi syrjähyppy. Stylisti jäi yksin, mutta kaipaa edelleen muusikkorakastaan.

Michelle Pugh ei ole kommentoinut aiemmin suhdetta Ozzyyn, mutta nyt sen päätyttyä lopullisesti hän antoi People-lehdelle haastattelun. Pugh jäi kaipaamaan Ozzya, jonka kertoo olleen hänen koko elämänsä suurin rakkaus.

Pughin mukaan heidän suhteensa alkoi siitä kun hän laittoi Ozzyn hiukset ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen pari rakastui intohimoisesti ja suhdetta kesti kokonaiset neljä vuotta ennen kuin Sharon sai heidät kiinni.

Pugh kertoi, että Ozzy sai hänet tuntemaan itsensä maailman kauneimmaksi naiseksi. Stylistin mukaan heidän välillään oli kemiaa, joka sai naisen kiinnostumaan muusikosta.

He olivat kumpikin kiinnostuneita maalaamisesta, historiasta ja heidän seksielämänsä oli intohimoista. Nyt Michelle Pugh kertoo kamppailevansa suunnattoman ikävän kanssa joka päivä