Poika nauroi musiikkikerhossa – nyt ympäri maailmaa nauretaan mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat voineet hauskojen tilanteiden myötä huomata, että nauru on tarttuvaa. Asiasta on tehty monia sosiaalisia kokeiluja, joiden myötä on käynyt ilmi, että jopa tuntemattoman ihmisen hekottelu saa nopeasti vieraat ihmiset nauramaan.

Nyt videolla nähdään ihana tilanne, kun pieni poika saa naurullaan koko musiikkiryhmän hekottelemaan. Sara Shonfield Musical Minds -musiikkikerho on julkaissut yhdeltä tunnilta kuvatun videon, jossa pienet lapset laulavat opettajan mukana. Yksi pojista nauraa aina kappaleen päätyttyä, ja nauru alkaa vähitellen tarttumaan muihinkin.

Edessä istuva pieni poika pitää kappaletta todella huvittavana ja repeää aina kunnon nauruun kun kappale loppuu. Ei mene aikaakaan kun nauru tarttuu myös muihin lapsiin ja opettajaan, joka tietää lisäävänsä bensaa liekkeihin aina kun hän nostaa laulettavan kappaleen tempoa nopeammaksi.