Arnold Schwarzeneggerin tyttärestä varttui upea kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

69-vuotiaalla Arnold Schwarzeneggerilla on viisi lasta, joista kolme ovat poikia ja kaksi tyttöä. Katherine ja Christina -tyttäristä on kasvanut vuosien varrella todella näyttäviä kaunottaria, joista kummallekin voisi povata menestyksekästä mallinuraa.

26-vuotias Katherine on toimittaja ja kirjailija, ja on nyt tehnyt myös mallina töitä. 173 senttimetriä pitkä kaunotar on julkaissut juhla- ja hääpukuja valmistavan Pronovias Barcelonan kanssa kuvatun otoksen hänen Instagram-sivuilleen.

Kuvassa Katherinella on upea Pronovias-merkkinen hääpuku yllään. Kuva on ensimmäisiä naisen tekemiä mallin töitä, josta näin ollen käykin hyvin selvästi ilmi, että luontevalta kuvassa näyttävä kaunotar on kuin luotu poseeraamaan kauniissa kuvissa.

Finally sharing pics from one of my fave shoots with @pronovias ? ?? @nicolassj ? @makeupbyliz ?? @ckaedingcolor

Kuva, jonka Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) julkaisi

HAPPY BIRTHDAY DADDY @schwarzenegger !! I love you tons and can't wait to celebrate with you! ???

Kuva, jonka Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) julkaisi