Mies sai lenkillä peräänsä Pugachun – somevideosta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mies oli sopinut tyttöystävänsä kanssa treffit, joilta hän alkoi olemaan pahasti myöhässä. Poikaystävä kuvasi itsestään Snapchatiin lyhyitä videoita samalla hän oli juoksemassa tapaamaan naista. Lähellä ollut koira oli ilmeisesti kuullut juoksevan miehen askeleet ja lähtenyt juoksemaan kiinnostuneena miehen perässä.

Perään lähteneellä ranskanbulldoggilla oli yllään Pikachun asu, minkä vuoksi mies nimesikin koiran heti Pugachuksi. Koira juoksi innoissaan miehen perässä eikä koiran omistajaa näkynyt missään. Mies päätti ottaa koiran kotiinsa siksi aikaa, että hän löytää koiran oikean omistajan.

Koira osoittautui nopeasti miehen kauhuksi. Vieraan ihmisen kanssa luultavasti todella jännittynyt koira pissasi heti ensitöikseen miehen sylissä. Sen jälkeen koira pureskeli miehen paidan rikki ja ulosti asunnon lattialle. Toivottavasti mies kuitenkin lopulta löysi koiran omistajan ja sai päivälleen onnellisen lopun.