Miss Peppu 2016 -finalistit paljastettiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen, kun vuoden 2016 kilpailun finalistit julkistettiin keskiviikkona. Mukana on yhteensä 27 finalistia, joista osa nähdään nyt bikineissä.

Kuudetta kertaa järjestettävä Miss Peppu -kilpailu ratkeaa marraskuussa, kun voittajasta järjestetään yleisöäänestys.

Aiemmin tänä vuonna taannoinen Miss Peppu -kilpailija Fernanda Paulino yritti tehdä itsemurhan, kun hän sai kuulla jääneensä kisassa finalistien ulkopuolelle. Tiedon saatuaan peppumissi otti yliannostuksen lääkkeitä. Huolestunut ystävä huomasi kuitenkin tilanteen ja kiidätti Paulinon sairaalahoitoon. Fernanda itse kertoi auliisti median edustajille tunteneensa olonsa häviäjäksi ja halunneensa siksi kuolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat