Näin karusti naiset voivat kompuroida – älä ota videosta mallia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt hauskoja videoita, joissa nainen kaatuu julkisilla paikoilla. Videot ovat aiheuttaneet katsojissa myötähäpeää ja saaneet katsojien olon kiusallisiksi. Nyt on käynyt ilmi, että videoiden takana on yksi ja sama nainen, joka kaatuilee tahallaan.

Verkossa levisi aiemmin video, jossa nainen kaatuu todella näyttävästi elokuvateatterissa niin, että popkornit lentävät maahan ja leviävät isolle alueelle. Tämän jälkeen on tullut monia muitakin samankaltaisia videoita, joiden takana taitava kaatuilija Paige Ginn on.

Paige Ginn on viihdyttäjä ja todella taitava kompastelija. Nainen kuvaa hauskoja videoita, joissa hän kaatuu erilaisissa tilanteissa todella näyttävästi. Unilad-sivusto jakoi huvittavan koosteen, jossa nähdään monia naisen tekemiä kompastelutempauksia julkisilla paikoilla.