TV-tähden päiväuni toteutui? Britney Spears ilmestyi vähäpukeisena makuuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Jimmy Kimmel Live -keskusteluhjelman juontaja keksii usein hauskoja jekkuja ihmisille tekaistujen katuhaastatteluiden muodossa ja pilailee monesti myös julkkisten kustannuksella. Tällä kerralla poptähti Britney Spears päätti yllättää Kimmelin itse omalla jekullaan.

Britney Spears päätti yllättää miehen yöllä Kimmelin kotona, kun hän vähiten sitä odottaa. Spears oli sopinut asiasta Kimmelin vaimon kanssa, ja vaimo oli täysin mukana poptähden juonittelussa. Spears pääsi yöllä vähin äänin taloon ja yllätti Kimmelin sängystään kun hän nukkui.

Spears ei ollut yksin vaan hänellä oli paidattomia miestanssijoita mukanaan. Kimmel heräsi todella hämmentyneenä musiikkiin, diskovaloihin, viiden paidattoman miehen läsnäoloon ja viehkeään Britney Spearsiin, joka tanssi hänelle seksikkäästi sängyn laidalla.