Britney Spears upeassa bikinikunnossa – nautti rannalla täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears antoi taannoin pientä esimakua tulevasta Private Show -kappaleestaan ja siihen kuvatusta musiikkivideosta, jossa nainen on elämänsä parhaassa kunnossa, eikä häpeile näyttää sitä. Nyt hän on jatkanut samoilla linjoilla myös yksityiselämässään.

Spears kuvattiin eilen Havaijilla, jossa hän parhaillaan lomailee. Rannalla aurinkoa palvonut popkaunotar osoitti olevansa edelleen upeassa fyysisessä kunnossa, kun hän nautiskeli rantaelämästä punaisissa bikineissään.

Britney Spears julkaisi taannoin Private Show -kappaleensa musiikkivideosta myös pienen teaserin Instagram-sivuilleen. Videoleikkeestä voi huomata, että se on lähes samanlainen kuin hajuvesimainos, joka antaakin odottaa koko musiikkivideon täydeltä kuumaa tanssia ja seksikkäitä alusvaatteita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash