100-vuotias on todellinen olutpingistaituri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa suosittu seurapeli beer pong, eli olutpingis, on lähinnä opiskelijoiden suosiossa. Pelissä pienellä pallolla tulee yrittää osua juomaa sisältävään mukiin, jolloin pallon sujahtaessa mukiin vastapuolen pelaajan tulee juoda kyseisen mukin sisältö tyhjäksi.

Peli näyttää olevan myös vanhuksien parissa yhä suositumpi. Verkossa on jo monia hauskoja videoita siitä, miten isoäidit ja isoisät pelaavat olutpingistä keskenään. Tällä kerralla eräs 100-vuotta täyttänyt isoäiti laitettiin syntymäpäiväjuhlissaan pelaamaan olutpingistä.

Pöydän kattauksesta voisi päätellä, että mukit eivät ole tällä kerralla oluella tai muullakaan alkoholijuomalla täytettyjä. Peli on kuitenkin hauskaa ajanvietettä ja huipentunut syntymäpäivillä siihen, että naisella on enää kaksi mukia, joihin hän voi pallolla osua. Isoäiti vetää ammattilaisen tavoin pisteet kotiin osumalla mukiin ensiyrittämällä.