Britney Spears otti aurinkoa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears antoi taannoin pientä esimakua tulevasta Private Show -kappaleestaan ja siihen kuvatusta musiikkivideosta, jossa nainen on elämänsä parhaassa kunnossa, eikä häpeile näyttää sitä. Viime päivinä hän on jatkanut samoilla linjoilla myös yksityiselämässään.

Parhaillaan Havaijilla lomaileva Spears on ihastuttanut monet hänen faneistaan osoittamalla, että poptähti on edelleen fyysisesti upeassa rantakunnossa. Hänet on viime päivinä kuvattu nauttimassa rantaelämästä, ja nyt poptähti rohkaistui ottamaan aurinkoa yläosattomissa – tosin vain vatsallaan.

Britney Spears julkaisi taannoin Private Show -kappaleensa musiikkivideosta myös pienen teaserin Instagram-sivuilleen. Videoleikkeestä voi huomata, että se on lähes samanlainen kuin hajuvesimainos, joka antaakin odottaa koko musiikkivideon täydeltä kuumaa tanssia ja seksikkäitä alusvaatteita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash