Eppu Normaalin juhlakonsertti huipentui Tampere Filharmonian vierailuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yli 30.000 vierasta saapui lauantaina juhlimaan 40-vuotiasta suomirock-yhtye Eppu Normaalia. Loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla kuultiin liki nelituntisessa konsertissa yhtyeen jättihittejä ja helmiä uran varrelta.

Tomi Palsa
Tomi Palsa

Juhlakonsertin kruunasi ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin johtama 90-henkinen Tampere Filharmonia, joka nousi lavalle ensimmäisen kerran ennen väliaikaa. Orkesteri esiintyi yhdessä yhtyeen kanssa yhteensä kymmenessä kappaleessa. Orkesterisovituksen saivat Hipit rautaa, Lensin matalalla sekä Hiljaa huomiseen ja Olin vain tuuli –kappaleet.

Filharmonia esitti myös Eppu-kappalepotpurin sekä vahvisti joukkoaan pianisti Iiro Rantalalla kahdessa kappaleissa Baarikärpänen ja Viihteen kuningas. Yllätysnumerona Santtu-Matias Rouvali nähtiin myös rumpujen takana encore-biisissä Njet Njet.

Tomi Palsa
Tomi Palsa
Tomi Palsa
Tomi Palsa