Bikinit paljastivat: Kohukaunotar Ruby Rose huipputimmissä kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen Ruby Rose on näyttelijä, malli, DJ ja taiteilija, joka nousi hetkessä sensaatioksi, kun hänet valittiin huippusuosittuun Orange Is The New Black -televisiosarjaan. Homoseksuaalista Rosesta tuli nopeasti maailmanlaajuinen seksisymboli ja seksuaalivähemmistöjen idoli.

Nyt Ruby Rose lomailee tyttöystävänsä Harley Gusmanin kanssa Espanjan Ibizalla, jossa he ovat vuokranneet huvijahdin yhdessä ystäviensä kanssa. Eilen Rose vietti lomaansa bikineissä, jotka paljastivat hänen olevan nykyisin todella timmissä kunnossa.

Taannoin Ruby Rose heitettiin seurueineen ulos ravintolasta New Orleansissa, kun näyttelijätär oli ryhtynyt heittelemään tarjoilijaa ranskalaisilla perunoilla kyllästyttyään odottamaan. Rosen mukaan tarjoilija oli loukannut hänen raittiuttaan, mikä oli saanut hänet vihastumaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash