Emon hylkäämä alpakka pääsi lemmikiksi – kuin yksi ihmisistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cody-niminen alpakka syntyi todella pienikokoisena. Cody oli ollut niin paljon normaalia alpakan poikasta pienempi, että sen emo ei edes huomannut, että poikanen syntyi. Emo oli jatkanut synnytyksen jälkeen omaa elämäänsä ja ollut lähellä myös talloa Codya useaan otteeseen. Tämän vuoksi tilanhoitaja Amber päätti ottaa alpakan sisälle kotiinsa.

Codysta on tullut 47-vuotiaalle Amberille rakas lemmikki. Cody on nyt kaksivuotias ja se on elänyt koko elämänsä Amberin kanssa kodin sisätiloissa lemmikkinä. Cody on nukkunut vain kaksi yötä ladossa, mutta muuten se on viettänyt jokaisen yön Amberin vieressä makuuhuoneessa.

Codyn tulisi nyt kaksivuotiaana olla täysikasvuisen kokoinen, mutta se on jäänyt selvästi muita ikäisiään pienemmäksi. Codysta on tullut tunnettu myös naapurustossa, ja lähellä asuvat ihmiset tulevatkin aina tervehtimään Codya juhlapäivinä kun alpakasta tehdään huomion keskipiste näyttävillä peruukeilla ja asusteilla.