16-vuotias Rich Chigga veti hiphop-tähdet hiljaiseksi: ”Kaikkien aikojen kovin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On räppäreitä ja sitten on ”räppäreitä”. Tuhdin basson tahdissa riimittelevien sanataitureiden joukko on suuri, mutta aniharva artisti niittää äimistelyä osakseen yhtä paljon kuin indonesialainen Rich Chigga.

Tavalliselta koulupojalta näyttävä Rich Chigga on 16-vuotias Jakartassa asuva riimitaiteilja. Hänen oikea nimensä on Brian Imanuel. Teini julkaisi taannoin musiikkivideon kappaleelleen Dat $tick, ja nyt biisi on päässyt tunnettujen räppäreiden syyniin.

Vaikka teinin tuotanto on kaiketi luotu pilke silmäkulmassa kaavoja rikkoen, on hän saanut aidot artistit lentämään pyrstölleen. 88 Rising on esitellyt indonesialaisen Rich Chiggan muun muassa Ghostface Killahille, Tory Lanezille, 21 Savagelle ja Desiignerille.

Kun musiikkivideo alkaa, suhtautuvat kaikki hieman epäröivällä asenteella vyölaukkuun ja vaaleanpunaiseen kauluspaitaan pukeutuneeseen poikaan. Nopeasti Rich Chigga kruunataan kaikkien aikojen kovimmaksi räpäyttäjäksi ja sanasepot jäävät suu ammolleen. He eivät ole uskoa kuulemaansa ja näkemäänsä. Tähti on syntynyt.