Jousiampujasta nettihitti – Leonardo DiCaprio voitti olympiahopeaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rio De Janeiron Olympialaisten jousiammuntaa seuranneet ovat saattaneet yllättyä yhdysvaltalaisen Brady Ellisonin ilmestyessä ruutuun. Miehen on nimittäin huomattu näyttävän Oscar-voittaja Leonardo DiCapriolta.

Brady Ellison voitti taannoin olympiahopeaa jousiammunnasta, mutta monet sosiaalisen median käyttäjät kohisivat enemmän urheilijan ja DiCaprion yhdennäköisyydestä. Miesten samanlaiset piirteet ilmenevät verkossa levinneestä kuvasta, jossa Ellison on juuri ampumassa jousipyssyllään.

Yhdysvaltalaiunen jousiampuja ei ole ainoa Leonardo DiCaprion kaksoisolento. Taannoin verkossa levisivät kuvat Venäjän DiCaprioksi kutsutusta Roman Burtsev -nimisestä miehestä. Moskovalaismies nousi yhdennäköisyytensä ansiosta tähdeksi kotimaassaan.