Mika Ikosen halailusta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestyneen XL5-yhtyeen keulakuvana tutuksi tullut Mika Ikonen julkaisi viikko sitten uuden Anna mun halata –singlensä. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt Facebookissa jo yli 200.000 katselua, ja sitä on jaettu yli 2.000 kertaa.

Heinäkuun alussa kuvatulla videolla Mika Ikonen seikkailee Helsingin ja Himoksen välissä kohdaten kesätunnelmissa olevia ihmisiä. Halattavaksi päätyvät niin poliisit, moottoripyöräilijät kuin Iskelmäfestivaalin yleisökin.

Kappaleen ja videon saama palaute on innostanut Mika Ikosta jatkamaan halausten parissa. Energinen ja hyväntuulinen mies on ilmoittanut jatkavansa halausprojektia ja tavoittelee halaavansa 50 000 ihmistä. Nyt kun kesälomat ovat suurimmalta osalta kansasta ohi, niin halaukset tulevat tarpeeseen ja parhaimmillaan halaus ja ihmisen huomioiminen voivat pelastaa koko päivän.

Mika Ikonen julkaisee Kuu ja maa –nimisen sooloalbumin 16. syyskuuta. Esimakua tulevasta on antanut viime vuoden puolella julkaistu Kaikki on oolrait ja Kesäkuun aikaan –kappaleet. Albumi on pääosin Mika Ikosen käsialaa, tuottajana hyväntuulisella levyllä on toiminut Janne Huttunen.