Delfiini varasti katsojan iPadin – ja roiskutti vettä päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla tavataan delfiini, jolla on mitä ilmeisimmin ollut kuvaushetkellä huono päivä. Yhdysvaltojen Orlandon Seaworldissa kuvatulla videolla delfiini muun muassa varastaa tablettitietokoneen yleisöstä.

Videolla ihmiset ovat kokoontuneet delfiinien altaan ympärille, kun eläin nousee vedestä. Se nappaa iPadin yleisössä olevan naisen käsistä, ja vetää laitteen mukanaan veteen. iPadin omistaja onnistuu tosin ottamaan tabletin nopeasti takaisin itselleen.

Tämän jälkeen delfiini intoutuu vielä läikyttämään vettä sitä tuijottavan yleisön päälle. Videon kuvannut Kuadiel Gomez kertoo Fox 13 -uutissivustolle huomanneensa, kuinka delfiini silmäili naisen kädessä ollutta iPadia. Hän tiesi eläimen tekevän pian jotain arvaamatonta, ja päätti taltioida tilanteen kameralleen.