Draken isä ryhtyy 60-vuotiaana artistiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen räppäri Drake julkaisi debyyttialbuminsa kuusi vuotta sitten. 29-vuotias mies on sittemmin saavuttanut runsaasti julkisuutta ja hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä myös poppari Rihannaan. Nyt Draken isä aikoo samalle uralle.

TMZ uutisoi, että Draken isä Dennis Graham on ilmaissut kiinnostuksensa astua mukaan musiikkimaailmaan. Kuusikymppinen mies aikoo julkaista myöhemmin elokuussa ensisinkkunsa, joka on nimeltään Kinda Crazy. Dennis on tehnyt yhteisyötä tuottaja Jamie Iovinen kanssa.

Dennis Grahamin musiikillisesta urasta on puhuttu jo muutaman vuoden ajan. Mies on soittanut aikoinaan rumpuja sekä esiintynyt country-muusikko Jerry Lee Lewisin rinnalla. Denniksen veli on kuuluisa basisti Larry Graham, joten perheen suonissa virtaa muusikkoverta.