Koira löysi metsästä brutaalin dildon – seuraus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiset koiranulkoiluttajat Amy Brown ja Natalie Ferguson yllättyivät melkoisesti, kun yksi viidestä karvakuonosta saapui metsästä heidän luokseen seksiväline suussaan. Suklaanruskea labradorinnoutaja Galaxy oli löytämästään aarteesta erittäin innoissaan.

Koiranulkoiluttajat myönsivät Mirror-lehdelle, etteivät olleet nähneet vastaavaa. He eivät saaneet ensin sanaa suustaan, mutta onnistuivat lopulta kehumaan koiraa. Galaxy ei luopunut esineestä, joten ulkoiluttajat antoivat koiran viedä dildon kotiinsa.

Koiran omistaja Ste Harrison ei ollut uskoa silmiään, kun koira toi saaliinsa miehen luokse. Kyseessä oli jättikokoinen ja musta dildo. Koirasta ja sen löydöstä ylpeä mies vei seksivälineen jalkapalloklubinsa vitriiniin kunniapaikalle.