Timanttisafarille Etelä-Afrikkaan? Päiväreissun hinta 13 250 euroa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ökykartano Ellerman House järjestää vierailleen mahdollisuuden osallistua syyskuussa järjestettävälle timanttisafarille. Retkelle pääsee mukaan vain kuusi henkilöä, joilta löytyy takataskusta ylimääräisenä 13.250 euroa. Hintaan sisältyy luksusluokan palveluita.

Retkelle osallistuvat henkilöt kuljetaan ensin limusiinilla lentokentälle, josta heidät lennätetään Port Nollothiin, Etelä-Afrikan länsiosaan. Retkeläiset pääsevät sukeltamaan merenpinnan alapuolella sijaitseviin timanttikaivoksiin asiantuntijoiden opastamana.

Sen jälkeen vierailla on mahdollisuus valita hiomaton timantti ja tehdä siitä upea korukivi. Retkellä on myös gourmet-aterioita ja samppanjan maistelua. Hintaan sisältyvät retken kuljetukset ja ruokatarjoilut, JustLuxe uutisoi.