Näyttelijä Hugh Grant väittää: ”Pettäminen parantaa parisuhdetta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijä-tuottaja Hugh Grant tunnetaan lähinnä romanttisten komedioiden tähtenä. Miljoonien naisfanien janoaman hurmurin kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Bridget Jones, Notting Hill, Mickey Blue Eyes ja Rakkautta vain.

Hugh Grant seurusteli taannoin 13 vuoden ajan näyttelijätär Elizabeth Hurleyn kanssa. Pariskunta tapasi toisensa Remando Al Viento -elokuvan kuvauksissa. Romantikkojen unelmamies Hugh Grant on nyt hämmästyttänyt kommenteillaan, joiden mukaan salaiset seksisuhteet tekevät hyvää avioliitolle. 55-vuotias näyttelijä uskoo, että pitkäikäisten liittojen salaisuus on vieraissa käyminen.

Grant ei usko perinteiseen avioliittoon. Hänen mielestään ihmistä ei ole luotu yksiavioiseksi tai uskolliseksi vain yhtä ihmistä kohtaan. Miehen mukaan avioliitto on epäromanttista ja muinainen tapa, jonka takia ihminen sulkee oman persoonansa. Grant vieraili Sirius XM -radiokanavan haastattelussa.