Huutokauppiaista tehtiin räppäreitä – hulvaton videokooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiossa nähdään erilaisia huutokauppaohjelmia, joissa huutokauppiaan puhe on niin rytmitettyä ja nopeaa, että siitä ei ole saada mitään selvää. Aiemmin viraalihitiksi nousi video, jossa huutokauppiaasta tehtiin musiikkitaustan avulla räppäri. Nyt idea on monistettu ja siitä on saatu aikaiseksi hulvaton kooste.

Uudella YouTube-videolla nähdään nyt useampi huutokauppias, jotka ovat saaneet jokainen erilaisen rytmin ja taustan itselleen. Puheen ja musiikin yhdessä luoma vaikutelma on kuin jonkin räppärin musiikista, jota ei voisi uskoa epäaidoksi.

Huutokauppiaat papattavat tuotteiden nimiä, numeroita ja huutajia niin nopeaan tahtiin, että ansioituneinkin räppäri voisi kokea vaikeuksia koittaessaan samanlaista suoritusta perässä. Tällainen taustamusiikki olisi hyvä jo itse huutokauppaan, jolloin huutaminen ja tarjouksien kuunteleminen olisi vielä hieman viihdyttävämpää.