Herkkujen herkku! Kaksi suussasulavaa hittituotetta yhdistettiin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hattara on monien lasten mielestä vastustamatonta. Se ei maistu juuri muulle kuin sokerille, mutta sen unelmainen ulkonäkö, koostumus ja suussa sulava rakenne saavat jopa aikuiset himoitsemaan huvipuistoissa tätä makeaa herkkua.

New Yorkissa sijaitseva jäätelöpuoti Ruimilk on keksinyt tehdä jäätelöstä ja hattarasta sellaisen yhdistelmän, että kukaan ei pysty sitä vastustamaan. Ruimilk laittaa yleensä pehmytjäätelöstä tehdyn jäätelöannoksen muovimukiin tai vohveliin, jonka päälle asetellaan vielä vastustamaton hattarateos.

Ruimilk on käyttänyt mielikuvitustaan hattaroiden tekemisessä. Heillä on useita eri värejä ja he muovaavat hattarasta jäätelöannosten päälle monia upeita teoksia. Pandalta näyttävä hattara tuntuisi olevan etenkin lapsien mielestä se eniten houkutteleva vaihtoehto valikoimasta.