Kaupan asiakkaat säikähtivät perinpohjin – hedelmähyllystä kuului kummia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäkuussa ensi-iltansa saanut animaatioelokuva Sausage Party kertoo makkarasta ja hotdog-sämpylästä, jotka elävät kaupassa odotellen mukavaa ihmistä, joka veisi heidät kotiinsa. Kun he kuitenkin kuulevat, että heistä aiotaan tehdä ruokaa he eivät haluakaan ihmisen ostamiksi vaan alkavat tekemään itselleen pakosuunnitelmaa.

Elokuvassa makkaran äänenä toimiva näyttelijä Seth Rogen teki yhdessä Sony Pictures Entertainment -tuotantoyhtiön kanssa hauskan jekun ihmisille. Jekussa he ovat piilottaneet kaupan hedelmä- ja vihanneshyllyille tekohedelmiä, jotka osaavat puhua.

Hedelmien ja vihannesten suun ja silmien liikettä ohjataan kauko-ohjaimen avulla. Niiden sisälle on myös laitettu pieni kaiutin, josta Rogenin ääni kuuluu. Rogen näkee hedelmien luo tulleet ihmiset tarkkailuhuoneesta ja alkaa armottomasti pilailemaan asiakkaiden kustannuksella.