Oreo lanseerasi ruotsalaismakeisten makuisen keksin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oreo-keksit ovat vasta viime vuosien aikana tehneet toden teolla tuloaan Suomeen, mutta Yhdysvalloissa niitä on valmistettu jo 1900-luvun alkupuolelta saakka. Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu aivan uudenlainen Oreo-maku.

Oreo tuo markkinoille rajoitetun erän Swedish Fish -karkin makusia keksejä. Kirkkaanpunaisen täytteen väitetään maistuvan samalta, kuin mansikanmakuisten kalakarkkien. Swedish Fish -Oreoita tuodaan myyntiin vain Korger-ruokakauppaketjun liikkeisiin.

Kaikki eivät ole innostuneita uudesta Oreo-mausta, sillä esimerkiksi Youtuben Tasty Test -kanavan videolla täytteen koostumusta kuvaillaan kuvaillaan muovailuvahamaiseksi. Ruokablogi The Impulsive Buy kuvailee sitä puolestaan tahmeaksi, sitkeäksi ja limaiseksi.