Nainen synnytti sairaalan ovelle – valvontakameran video julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Good Morning Britain -ohjelma esitti kanavallaan uskomattoman turvakameranauhan, jossa näkyy miten nainen synnyttää sairaalan ovilla. Jessica Stubbins oli saapunut sairaalaan synnytyksensä käynnistyttyä, mutta ei päässyt ulko-ovea lähemmäksi ennen kuin vauva päätti saapua maailmaan.

Stubbins oli miehensä kanssa matkalla sairaalaan ja ajatteli, että heillä on vielä hyvin aikaa. Matkalla hän oli kuitenkin huomannut, että vauva alkaa tekemään tuloaan vauhdila.

Sairaalan parkkihalliin ajettuaan nainen pyysi miestään jättämään hänet sairaalan oville, koska alkoi olla jo kiire. Mies meni parkkeeraamaan autoa ja saapui noin minuutin kuluttua takaisin.

Kun aviomies juoksi vaimonsa luo hän huomasi, että naisella olikin jo vastasyntynyt vauva käsissään. Stubbins oli synnyttänyt lapsen sairaalan ovien edessä seisaaltaan ja ottanut lapsen käsivarsilleen. Vauva syntyi alle minuutin aikana sairaalan ovilla, minkä vuoksi Stubbins oli vain pahoitellut ihmeissään tilannetta miehelleen, koska tunsi huonoa omaatuntoa aviomiehen jäätyä paitsi lapsen syntymästä.