Äidinmaidosta tehdään nyt upeita koruja – muisto imetysajoista

Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äidinmaito on vauvalle tärkeää ja hyvin ravinnerikasta ravintoa. Äidinmaidosta on kuitenkin uusien tietojen mukaan myös muuhun kuin lapsen ruokkimiseen. Uusimmassa korutrendissä äidinmaidosta tehdään sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja.

Kahden lapsen äiti on perustanut yrityksen, jonka kautta hän myy äidinmaidosta tehtyjä koruja. Korut eivät kokonaisuudessaan ole maidosta, mutta koruissa kiven paikalla onkin valkoinen helmi, joka on saanut värinsä naisten rintamaidosta.

Koruja voi tilata itselleen Mamma’s Liquid Love -verkkosivuilta. Koruja varten naisen tulee kuitenkin lähettää tekijälle ensin purkillinen omaa rintamaitoaan, jonka koruntekijä säilöö ja muuttaa kovaksi hartsiksi korua varten. Tekijä luo jokaisen korun tilauksesta aina naisen omien pyyntöjen ja oman imetystarinan mukaan.