Jared Leto säikäytti TV-isännän toden teolla – lahjapaketista ryömi yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jared Leto esittää Jokeria tällä viikolla ensi-iltansa saavassa Suicide Squad -elokuvassa. Jokerin rooliinsa ennennäkemättömällä intensiivisyydellä paneutunut Leto vieraili äskettäin Jimmy Fallonin keskusteluohjelman vieraana. Näyttelijä vei isännälle ikimuistoisen lahjan – jokerimaiseen tyyliin.

DC Comicsin Jokeri-hahmo on Batmanin arkkivihollinen ja sadistinen psykopaati. Älykäs rikollinen on pääosassa 5. elokuuta ensi-iltansa saavassa Suicide Squad -elokuvassa. Jared Leto on omaksunut roolinsa niin hyvin, että hän päätti jatkaa keppostelua myös keskusteluohjelmassa.

Jimmy Fallon raotti Jared Leton tuomaa mustaa pakettia varovaisesti. Pian laatikon sisältä paljastui käärme, jota keskusteluohjelman kapteeni juoksi kiljuen karkuun ympäri studiota. Jared Leto näki runsaasti vaivaa Jokerin rooliinsa paneutuessaan.

Hän keskusteli psykopaatteja hoitaneiden lääkäreiden, asiantuntijoiden ja psykiatrien kanssa. Hän tapasi jopa laitoshoitoon joutuneita henkilöitä päästäkseen sisälle psykopaattien sielunmaisemaan.