Usain Bolt naureskeli matkalla maaliin – muut antoivat kaikkensa

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki olympialaisia seuraavat osasivat varmasti odottaa sitä, että jamaikalainen juoksija Usain Bolt dominoisi jokaista juoksukilpailua, johon hän ottaa Riossa osaa. Bolt voitti miesten sadan metrin juoksun ajalla 9,81, mikä oli hieno saavutus, mutta hänen semifinaalijuoksunsa on kuitenkin kerännyt enemmän huomiota osakseen.

Ensimmäisissä juoksukarsinnoissa Boltin juokseminen näytti melko rauhalliselta hölkältä vaikka hän oli todella nopea. Semifinaalista otetut kuvat saivat kuitenkin ihmiset huvittumaan siitä kuinka ylivoimainen Bolt oli. Muiden hänen perässään juoksevien yrittäessä kaikkensa Boltilla oli aikaa vilkuilla vähän sivuilleen ja naureskella sille miten paljon muita edellä hän on.

Twitterissä moni on jakanut hauskoja kuvia Boltista, joka kesken juoksun katselee naureskellen sivuilleen. Muut miehet tulevat kaukana perässä vaikka he yrittävät selvästi kaikkensa. Bolt olisi päässyt luultavasti vielä paljon kovempaakin jos hän ei olisi keskittynyt siihen miten paljon edellä hän on muita juoksijoita.