Vaimon pieni tapa pelastaa miehen päivät – tästä mallia Suomessakin?

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Ihmiset osoittavat rakkautta kumppaneilleen monin eri tavoin. Osa haluaa ilmaista itseään avoimesti sanomalla rakkaudentunnustuksen ääneen, ja osa haluaa osoittaa toiselle hellyyttä ihanien ja ajattelevaisten tekojen avulla. Yksi nainen kirjoittaa miehelleen joka aamu pienen rakkauslappusen.

Sukulainen oli ollut serkkunsa ja hänen tyttöystävänsä luona muutaman yön kylässä, jolloin hän oli huomannut, että nainen jättää serkulle joka aamu suloisen pienen rakkauskirjeen keittiön pöydälle. Kirje on punainen pieni muistilappu, johon nainen on piirtänyt ja kirjoittanut aina aamuisin jotakin hellyttävää.

Sukulaisen mielestä tapa oli ollut niin suloinen, että hän oli kuvannut jokaisen näkemänsä lappusen itselleen muistoksi. Lappuihin on aina piirretty jotakin suloista ja kerrottu kuinka paljon nainen miestä rakastaa, paljonko hän ajattelee tätä ja miten hän pitää miestä sielunkumppaninaan.

Visited my younger cousin and noticed how his girlfriend shows love