Aseistautunut mies tunkeutui David Guettan kotiin – jo toista kertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalainen mies on pidätetty epäiltynä EDM-tähti David Guettan kotiin tunkeutumisesta. Kyseessä on jo toinen kerta, kun sama mies tunkeutui ranskalaisen DJ:n kotiiin. Tunkeutuja hyppäsi David Guettan Ibizalla sijaitsevaa kotia ympäröivän aidan yli, ja jatkoi matkaansa rakennuksen sisäpuolelle.

Kartanolla työskentelevän tahon mukaan hän näki miehen asunnon keittiössä. Uutisraporttien mukaan tunkeutuja oli aseistautunut veitsellä, jonka hän heitti pois paetessaan rakennuksesta.

Poliisit löysivät puolalaismiehen myöhemmin paikallisesta yökerhosta. Tunkeutuja pidätettiin, ja hänen uskotaan saavan lähestymiskiellon David Guettaa kohtaan. Billboard-sivuston mukaan sama mies on aikaisemminkin tunkeutunut DJ-tähden kotiin. Tuolloin hän pääsi sisälle valehtelemalla Guettan kotona työskennelleelle siivoojalle olleensa tähden ystävä.