Nainen soitti hätänumeroon: ”Makuuhuoneessa ollut Pokemon raiskasi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pokemon Go on tämän hetken ylivoimaisesti suosituin mobiilipeli. Taskuhirviövillitys on mennyt eräällä venäläisnaisella hieman yli hilseen. Nainen väittää yhden Pokemoneista raiskanneen hänet.

Moskovassa asuva nainen oli pelannut Pokemon Go -peliä ennen nukkumaanmenoa. Pelaaja oli löytänyt yhden taskuhirviön omasta kodistaan, makuuhuoneesta. Nuori nainen soitti aamulla viranomaisille ja ilmoitti saman Pokemonin raiskanneen hänet.

Daily Mailin mukaan pelin fani kertoi poliiseille, että isokokoinen Pokemon-hahmo oli maannut hänen vartalonsa päällä. Se oli kuitenkin kadonnut, kun venäläinen oli hypännyt sängystä pois. Pian neitokainen huomasi puhelimensa pelisovelluksesta hirviön olleen edelleen paikalla ja teki siitä ilmoituksen viranomaisille. Nainen on ohjattu psykiatriseen hoitoon.