Shokkivideo! Raivopäinen Johnny Depp rikkoo paikkoja kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin avioerosta on tullut todella julkinen sen sotkuisuuden vuoksi. Heard väittää, että Depp on pahoinpidellyt häntä. Nainen on myös vuotanut julkisuuteen valokuvia, joissa näkyy hänen mustelmilla olevat kasvonsa.

Nyt TMZ-sivusto on julkaissut Amber Heardin salakuvaaman videon, jolla Depp käyttäytyy todella holtittomasti. Videolla humalainen Depp riehuu keittiössä ja on selvästi jostain syystä vihainen vaimolleen. Depp purkaa kiukkunsa keittiön kalusteisiin paiskomalla ovia ja potkimalla kaappeja.

Heard yrittää tiedustella mieheltään minkä vuoksi mies on niin vihainen. Kyselemisestä Depp tuohtuu vielä enemmän, jolloin käy myös ilmi, että hän on herättyään juonut lähes kokonaisen punaviinipullon. Lopulta mies huomaa naisen kameran ja heittää sen raivoissaan maahan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat