Seiväshyppääjän olympiaunelma kariutui omaan sukuelimeen

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilussa suoritukset kariutuvat joskus seikkoihin, joihin urheilijan on vaikea vaikuttaa itse. Nyt Rio de Janeiron olympialaisissa japanilaisen seiväshyppääjän olympiaunelma on kariutunut poikkeuksellisen nololla tavalla, kun hänen oma sukuelimensä pilasi suorituksen.

Hiroki Ogita kisasi lauantaina miesten seiväshypyn karsinnoissa, mutta ei onnistunut pääsemään jatkoon. Syy piili tällä kertaa Ogitan jalkojen välissä, sillä hänen asunsa ei ollut kovin tiukka ja se antoi peniksen verran myöden.

Kyseessä olivat juuri ratkaisevat muutamat sentit, sillä sukuelin osui rimaan. Riman putoamisen johdosta Hiroki Ogita päätyi sijalle 21. ja jäi vaille jatkopaikkaa. Ilman peniksen osumista hän olisi selviytynyt korkeudesta kirjaimellisesti rimaa hipoen.

PÄIVITYS: Laji korjattu seiväshypyksi.