Draamaa Blockfesteille? A$AP Rockyn äiti ei hyväksy suhdetta Kendall Jenneriin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri miten Kardashianin julkkisperheen tytär Kendall Jenner saattaa saapua Suomeen Tampereella järjestettäville Blockfesteille. Kendall on alkanut seurustelemaan räppäri A$AP Rockyn kanssa, minkä vuoksi hän luultavasti tapansa mukaan seuraa poikaystävää myös Suomen keikalle.

Räppärin ja huippumallin uraa tekevän Kendallin suhteessa on kuitenkin nyt jo hieman ryppyjä, koska miehen äitipuoli ei hyväksy suhdetta. 27-vuotiaan miehen äitipuoli on sitä mieltä, että koko Kardashianien perhe on huono, minkä vuoksi hän ei pidä 20-vuotiaan Kendallin kanssa seurustelemista hyvänä ideana.

Äitipuoli Kari Mayers kertoi Daily Mail -lehden mukaan olevansa sitä mieltä, että nuori mies pystyisi niin paljon parempaan. Mayers ei tahdo nähdä sitä, että A$AP Rocky vedetään Kardashianien luomaan sirkukseen mukaan, minkä lisäksi hän ei halua nähdä miestä viettämässä aikaansa kyseisen perheen seurassa.