Odotettu televisiosarja floppasi? Jatkokausi peruttiin yllättäen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

66-vuotias Caitlyn Jenner yllätti Kardashianien ja Jennerin perheen lisäksi miljoonat perheiden elämää mediasta seuranneet ilmoittamalla sukupuolensa korjaamisesta. Hänen matkansa naiseksi ja osaksi transsukupuolisten yhteistöä muutettiin televisiosarjaksi, jota moni seurasi kiinnostuneena.

Caitlynin elämää seurannutta I Am Cait -televisiosarjaa kuvattiin yhteensä kaksi kautta, joista viimeisimmän kauden viimeinen jakso lähetettiin ulos televisiosta huhtikuussa 2016. Nyt Caitlyn ilmoitti kuitenkin seuraajilleen Twitterissä, että ohjelmaa ei enää tuotetakaan kolmatta kautta.

Caitlyn Jenner ilmoitti Twitter-kanavallaan, että kahden uskomattoman hienon kauden jälkeen I Am Cait -ohjelma loppuu. Jenner kiitti E!-kanavaa hienon projektin toteutuksesta eikä vaikuttanut surulliselta ilmoituksessaan. Monille transsukupuolisille televisiosarja oli todella tärkeä, mikä käykin hyvin ilmi useista surullisista ja Caitlynia tukevista viesteistä sosiaalisessa mediassa.