John Legend paljasti – rakastui vaimoonsa Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen ja laulaja John Legend ovat olleet naimisissa noin kolme vuotta. He etenivät suhteessaan melko nopeasti, ja nyt pariskunnalla on myös pieni neljäkuukautinen vauva Luna. John Legend rakastui Chrissyyn nopeasti ja paljasti rakastumiseen johtaneen ensimmäisen syyn olleen naisen nokkelat Twitter-päivitykset.

Chrissy Teigen on yksi suosituimmista julkkiksista Twitterissä, ja moni rakastaa naisen nokkelia ja hauskoja päivityksiä. John Legend kertoi ETonline-sivustolle, että hän alkoi ihastumaan aluksi Chrissyyn luettuaan naisen Twitter-päivityksiä. Laulajan mielestä mallin lyhyet päivitykset olivat aina viihdyttäviä ja oivaltavia.

Twitterissä ihastuttuaan mies hankki mallin puhelinnumeron ja pari alkoi juttelemaan puhelimessa. Chrissy hurmasi Legendin huolettomalla olemuksellaan ja hauskalla huumorintajullaan nopeasti. John Legend kertoi, että Chrissy on 140 merkin käyttämisessä paras henkilö, jonka hän tietää.